[Mai 2011] Publicplan onderzoekt de mogelijkheden voor de verbouwing en uitbreiding van een historisch pand op de Bakenessergracht 88 te Haarlem. Lees meer hierover

[Mai 2011] Oplevering van een hoortoestel-winkel in Breda, tevens de eerste winkel van de hoortoestellen-leverancier KIND in Nederland. De bijzondere uitdaging lag met name bij het gevelontwerp in een binnenstedelijk gebied met de status van beschermd stadsgezicht. Lees meer hierover

Eliasstraat, Amsterdam

[Jan. 2011] Tijdelijke subsidie voor verbouwingen (renovaties en uitbreidingen) van particuliere woningen ouder dan twee jaar. De subsidie in vorm van een btw verlaging is tijdelijk beperkt en van toepassing op renovaties en uitbreidingen die tot 31 juni 2011 worden opgeleverd. Lees meer hierover

[Febr. 2010] Na een tien weken durende verbouwing te hebben ondergaan, wordt het vernieuwde woonhuis in Amsterdam West aan de bewoners opgeleverd.

Erweiterung Wohnhaus Köchling, Fischerkamp, BraunschweigErweiterung Wohnhaus Köchling, Fischerkamp, Braunschweig

[Nov. 2009] Begin verbouwing en renovatie van een vrijstaand woonhuis uit de late jaren vijftig in Amsterdam West (NL), dat oorspronkelijk is ontworpen door architect Bernhard Bijvoet (o.a. Sanatorium Zonnestraal, Hilversum)

[Jan. 2009] Publicplan onderzoekt de mogelijkheden voor een woonhuis op Amsterdam IJburg (NL).

[Apr. 2006] Oplevering van woonhuis Fischerkamp in Braunschweig (DE).

Erweiterung Wohnhaus Köchling, Fischerkamp, BraunschweigErweiterung Wohnhaus Köchling, Fischerkamp, Braunschweig

[Jan. 2006] In het Belgische tijdschrift DAMN° Design, Architecture & Art Magazine (uitgave febr./ maart 2006) wordt een artikel van Helge Kühnel gepubliceerd over het project K67 The Kiosk Shots, onder de titel "Booth Bloc - The life and times of the ubiquitous K67 kiosk".

DAM Magazine, K67 Kiosk ShotsDAM Magazine, K67 Kiosk Shots

[Aug. 2005] Begin uitbreiding en renovatie van een twee-onder-één-kap woning uit de jaren dertig in Braunschweig (DE).

Erweiterung Wohnhaus Köchling, Fischerkamp, BraunschweigErweiterung Wohnhaus Köchling, Fischerkamp, Braunschweig

[Juni 2005] Publicplan wordt uitgenodigd tot deelname aan een besloten prijsvraag met als thema het hergebruik van een historische spoorbrug op het Westerdokseiland te Amsterdam (NL). Eerder had Publicplan al een eerste ontwerpstudie gemaakt voor de oude draaibrug.

[01.11.2004] Helge Kühnel houdt een lezing over de K67 Kiosk en zijn verspreiding in Oosteuropa als onderdeel van de lezingreeks "Polish Weeks" aan de fakulteit architectuur van de Technische Universiteit Berlin (DE).

[23.10.2004] Het Nederlands Architecturinstituut NAI presenteert ons onderzoeksproject K67 - The Kiosk Shots als onderdeel van de expositie "Collage Europa". Voor de tentoonstelling werd extra een originele K67 kiosk uit Slowenie overgebracht naar Rotterdam. Sasa Mächtig, de uitvinder van K67, lichtte tijdens de openingslezing zijn ontwerp toe. De tentoonstelling is nog tot 2 januari 2005 in het NAI te zien.

Netherlands Architecture Institute NAI, Collage Europa, K67 Kiosk ShotsNetherlands Architecture Institute NAI, Collage Europa, K67 Kiosk ShotsNetherlands Architecture Institute NAI, Collage Europa, K67 Kiosk Shots

[30.05.2004] Tijdens de 11e Biennale voor beeldende kunst in Pancevo (Servie) discussieren Helge Kühnel en de Zweedse kunstenaar Magnus Bärtas samen de rol van de K67 kiosk voor Oosteuropa.

[15.03.2004] 66 East - Centre for Urban Culture in Amsterdam opent zijn deuren voor de bezoekers. In de nieuwe tentoonstellingsruimte aan de Sumatrastraat 66 in de Indische Buurt worden interdisciplinaire projecten und studies m.b.t. de stedelijke ruimte en stadscultuur getoont. 66 East is met name geiteresseerd in de impliciete en meerduidige aspecten van de stad. In de focus staan dan ook het alledaagse, urbane subculturen en andere alternatieve benaderingen. Naast Tahl Kaminer, Marc Schoonderbeek en Zoe Gorni is Helge Kühnel één van de mede-oprichters.

[03.03.2003] Ons ontwerpvoorstel voor het hergebruik van de Buddenturm in Münster (DE) wordt uitgebreid in de lokale pers besproken. (Tageblatt Steinfurt 01.03.03, Westfälische Nachrichten 27.02.03: "Transparente Hülle für den Buddenturm", Münstersche Zeitung 26.02.03: "Buddenturm wird zur begehbaren Vitrine")